In 2014 ben ik afgestudeerd aan de filmopleiding van AKV St. Joost in Breda. Sindsdien ben ik werkzaam als zelfstandig filmmaker. Ik maak documentaires, maar werk daarnaast ook in opdracht als regisseur, cameravrouw en conceptontwikkelaar. Deze website biedt een overzicht van mijn autonome werk: documentaires met een sterke cinematografische vorm die het mensenlijk gedrag in onze huidige tijdsgeest blootleggen.

Loes Janssen

Wat me enorm fascineert is de wijze waarop mensen (vaak tevergeefs) grip willen hebben op hun eigen leven… Ik vind het interessant om te experimenteren met beeldtaal. Niet omwille van het experiment, maar om een verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen. We leven in een overvloed van beeld en informatie. Daarom vind ik het als documentairemaker enorm belangrijk om bewust met mijn eigen medium om te gaan. Dat doe ik door niet alleen te kijken naar ‘Wat wil ik laten zien?’, maar voornamelijk ‘Hoe wil ik dat laten zien?’.

Heb je vragen naar aanleiding van mijn werk of website? Neem dan gerust contact met mij op. Of neem een kijkje op mijn zakelijke website:

http://www.visfilmproducties.nl