In 2014 ben ik afgestudeerd aan de filmopleiding van AKV St. Joost in Breda. Sindsdien ben ik werkzaam als zelfstandig filmmaker. Deze website biedt een overzicht van mijn autonome werk: documentaires met een sterke cinematografische vorm die iets vertellen over mensenlijk gedrag in onze samenleving.

Loes Janssen

Wat me enorm fascineert is de wijze waarop mensen - vaak tevergeefs - grip willen hebben op hun eigen leven. De eeuwige worsteling tussen vasthouden en loslaten, tussen weten waar je aan toe bent en de schoonheid van het onverwachtse, tussen angst en vertrouwen. Waarom zijn we wie we zijn, waarom handelen we zoals we handelen? Vragen die mij enorm nieuwsgierig maken en het uitgangspunt zijn van mijn werk. Ik vind het interessant als een documentaire een sterk uitgesproken vormkeuze heeft. Waardoor de kijker het verhaal niet alleen begrijpt, maar ook ervaart.

Heb je vragen naar aanleiding van mijn werk of website? Neem dan gerust contact met mij op. Of neem een kijkje op mijn zakelijke website:

http://www.visfilmproducties.nl